10. februar 2017

I år skal jeg... Blommig fredag


I år skal jeg....Ja, hva skal jeg i år? Ikke så mye...tror jeg..Eller skal jeg det?

 
Jo, i år skal jeg flytte litt på en del roser. Det har blitt mange av de i hagen siste årene og etterhvert som man blir kjent med de, forstår man at noen nok vil trives bedre andre steder.


I år skal jeg ta meg "råd" til å plukke tulipaner til å nyte inne. Jeg har hatt en slags ærefrykt for å gjøre det, da de troner så vakkert i bedene. Men i år skal jeg...!


I år skal jeg la humla suse. Jeg skal nyte og glede meg over at alle de humlevennlige plantene jeg har satt blir flittig besøkt.


 

I år skal jeg fortsette å fremelske og fremsnakke de ikke fullt så "moteriktige" fyrrige fargene.


I år skal jeg gjøre mitt ytterste for å bli mer begeistret for flerfargete liljer. Så skal jeg la Forglemmegeiene få spre seg så mye de bare vil, både i og utenfor bedene.

I år skal jeg, som tidligere år, plante store mengder med Dahlia, både i potter og i bed. I år får jeg håpe at overvintringen har vært gjestmild med dem.
I år skal jeg...i år skal jeg... 
Hva skal du?

Ha en vidunderlig helg!
For mer "I år skal jeg..." ta en tur innom 

25 kommentarer:

  1. Ja,det høres ut som gode idéer du har der! Herlige bilder, og dahlia kan er jo ikke få for mange av... Håper alle dine har overlevd!

    God helg, Jannicke!

    SvarSlett
  2. Hei. Flotte bilder. Jeg skal også ha flere dahlia i år. Ønsker deg en god helg.

    SvarSlett
  3. Flotte bilder og gode planer for det nye hageåret.

    Ha en fin helg!

    SvarSlett
  4. Just carry on like you did last year. Your garden is beautiful! groetjes,
    Hetty

    SvarSlett
  5. Bare forglemmigejerne rigtig vil sprede sig. De er yndige overalt.
    Det er en flot sammensætning at tulipaner, hvis det var mine, ville jeg ikke kunne nænne at plukke af dem.
    Også en god weekend til dig!

    Hilsen Elna

    SvarSlett
  6. Härligt inlägg. Dina färger i trädgården är fantastiska tycker jag.
    Ha en fin helg
    Kram Maria

    SvarSlett
  7. Det høres ut til å bli en deilig sommer :-) Flott med de ikke så "moteriktige" fargene !
    De lyser virkelig opp i hagen.
    Ha en fin helg.
    Eirin

    SvarSlett
  8. Härliga bilder, mina dahlior blev en besvikelse förra året. Men får göra ett nytt försök i år. Man blir glad av dina bilder,
    Ha det fint /Marika

    SvarSlett
  9. Så mycket vackert och den härliga tulpankombon... Klart du ska ta in och njuta av de också. Fler växter som lockar insekter är härligt och står på önskelistan här också.

    Trevlig helg! Carina

    SvarSlett
  10. Många fina bilder. Med trädgård blir man inte sysslolös.
    Kram

    SvarSlett
  11. Så vackra färger och blommor. Snart är det vår och det blommar igen!

    SvarSlett
  12. Så fina bilder du visar. Ja, visst är det svårt att plocka in egna tulpaner, men jag ska nog försöka göra det i år precis som du. Det var dålig blomning på mina dahlior förra året, hoppas det ska blir bättre i år. Hoppas dina knölar är fina när du tar fram dem igen.
    //Helene

    SvarSlett
  13. Heia! Ja, greit å ha planene klare! Lykke til med alle prosjekter, og hus å dele bilder med oss, de er alltid så flotte! Virkelig søte tulipaner på det første bildet! God helg!

    SvarSlett
  14. Humlesurr, visst är det riktig sommar! Och fladdrande fjärilsvingar. Du bjuder på en riktig härlig sommarbukett i färger som gör mig glad. Liljor vill jag gärna ha men det vill tyvärr också liljebaggarna som alltid vinner kampen här. Något jag inte haft är dahlior. Har liksom inte blivit av. Men när jag ser dina dahliabilder blir jag sugen. Det finns ju så otroligt många olika sorter.

    Önskar dig en fortsatt skön helg!
    /Anita

    SvarSlett
  15. I år skal jeg virkelig nyte alle de fantastiske bildene dine! Og plukke flere buketter inn fra hagen, men akkurat tulipanene skal få stå, de som hjorten ikke spiser, altså... fin helg til deg! Klem fra Anne-Kristin

    SvarSlett
  16. Hei Jannicke!
    Ja, i år kan du virkelig nyte. Jeg er helt enig i at vi skal framelske og framsnakke fyrrige farger. Nydelige stemninger du har skapt.
    Ha en fin kveld! Anne

    SvarSlett
  17. Vilka underbara bilder du visar, så jag hoppas verkligen att du ska fortsätta med det i år!
    Sen gillar jag din inställning till "omoderna" färger i trädgården. Alla färger på blommor är vackra, det är bara att fortsätta att göra vackra kombos med dom!!
    KRAM
    Susie

    SvarSlett
  18. Oh, really beautiful flowers !!
    Greetings

    SvarSlett
  19. Så glad jeg ble av dette innlegget. Helt herlig skrevet. Bildene er også veldig vakre. Får lyst å stikke nesen bort i de og lukte. ;-)

    SvarSlett
  20. Så glad jeg ble av dette innlegget. Helt herlig skrevet. Bildene er også veldig vakre. Får lyst å stikke nesen bort i de og lukte. ;-)

    SvarSlett
  21. Så glad jeg ble av dette innlegget. Helt herlig skrevet. Bildene er også veldig vakre. Får lyst å stikke nesen bort i de og lukte. ;-)

    SvarSlett
  22. Herlig innlegg!
    Dette ble jeg så glad av:)

    Du har en fantastisk hage med utrolig mange flotte og spennende blomster og planter!

    Gleder meg til å se hva hageåret vil bringe:)
    Klem Caroline

    SvarSlett
  23. Vad glad jag blev av att läsa ditt inlägg. Mycket trevligt och fint du har att se fram emot inför det kommande året. Har också många gånger tänkt att plocka in tulpaner men sen aldrig haft hjärta att göra det. Men egentligen är det väl klart att man ska unna sig att njuta av dem inne också. Förgätmigejen(forglemmegeiene) är en av de små raraste blommor som finns men den är rejält vild. Har också sparat mina men blivit tvungen att begränsa den lite. :) Har man rätt plats finns det dock inte mycket som slår den i skönhet.
    Kram Anna-Karin

    SvarSlett
  24. Ljuvliga bilder, som vanligt en fröjd att kika in till dig...
    Ha en mysig helg nu!
    Kram Titti

    SvarSlett
  25. Deilige mål for sesongen!! Jeg må bare fortelle at jeg har fått en spire på valmuesøster fra deg (den lilla), og en av spydverbenaen! De to frøpottene står i kjøleskapet og stratifiseres. Men jeg ser til dem, og valmuesøsterspiren priklet jeg ut i egen potte umiddelbart!! Nå satser jeg på at de snart har fått nok kulde, og kan spire for fullt:)

    SvarSlett